| Autor
|
Thread |
|
|
|
|
GeorgianaBS
Prefect/Participant al Concursului
Data inscrierii: 07/Iul/2008
|
Da - pentru ca ascultand anumite versuri ma gandesc la intelesul lor si incerc - daca este cazul - sa le adaptez la viata reala sau sa le iau ca exemplu negativ.
Da - mai ales cand este vorba de muzica interpretata de mine. Obisnuiesc sa cant melodii care reflecta starea mea de spirit din acel moment si ceea ce gandesc.
Nu - pentru ca uneori ascult muzica doar pentru a dansa sau a auzi ceva, nu neaparat ca sa arat ceva prin ea sau sa ma gandesc la intelesul versurilor.
|
08/07/2008 18:42 |
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Nu, insa uneori reflectez asupra lor
|
08/07/2008 22:23 |
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
In afara de starile sufletesti ma inspira tot ce este in jurul meu, tot ceea ce ma inconjoara. Imi place foarte mult sa fac poze seara, la apus, pasarilor, plantelor...tot ce prind . Locuiesc intr-o zona montana cu numeroase aspecte de fotografiat, desi cred ca asta conteaza mai putin. Peste tot ai ceva de vazut.
Exemplu de versuri asupra carora reflectez:
People killing people dying
Children hurtin you hear them crying
Can you practice what you preach
Would you turn the other cheek?
Father Father Father help us
Send some guidance from above
Cause people got me got me questioning
Where is the love?
|
08/07/2008 22:31 |
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Da, mi se intampla sa si gandesc in engleza, poate mai profund decat in romana. Nu stiu de ce...
|
08/07/2008 22:37 |
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Mda...Engleza mi se prae sincer mult mai frumoasa ca romana
|
08/07/2008 22:55 |
|
|
GeorgianaBS
|
Nu stiu de ce, dar prefer sa ma exprim in engleza decat in romana. In romana parca mi se pare...banal
|
08/07/2008 22:59 |
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Asa e. Insa...cand compui ceva poetic e mai...nu pot spune "usor"...e mai...frumos in romana, pentru ca gasesti mult mai usor cuvintele potrivite, cuvintele de efect. Insa uneori cand reflectez asupra unei situatii sau cand pregatesc o replica pt cineva o compun in engleza...asa imi vine 
|
08/07/2008 23:12 |
|
|
|
|
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Si mie imi plac multe, insa, ca si Diana, nu ma influenteaza in decizii niciodata. Uneori ascult muzica pentru a nu ma simti singura. 
|
09/07/2008 13:47 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Aducand vorba de artisti: de 2 zile am o artista preferata. Si ca sa va demonstrez ca merita, va dau un link in care canta LIVE (a realizat vedeta la un concurs gen megastar numir x-factor si link-ul o reprezinta pe ea cantand acolo; va rog sa-l priviti pana la sfarsit...acolo e "punctul culminant"): http://www.youtube.com/watch?v=cvLsWLAvdLI. Se numeste Leona Lewis si cu siguranta ati auzit cu totii (amandoi de fapt ) de ea
|
16/07/2008 18:55 |
|
|
Caesar
Administrator

Data inscrierii: 04/Iul/2008
|
-
Am auzit...e de pe vremea lui taica'meu n-am o pasiune pentru ea:)) Imi plac asa: Nightwish, Abba, Madonna, Mariah Carey, Beyonce, Evanescence, Maroon5, Plus 44, Justin Timberlake, Shakira, Celine Dion, Withney Houston, Sandra Kim, Gabriela Cilmi, Morandi, Andra, cam astea 
|
16/07/2008 22:21 |
|
|