| Autor
|
Thread |
|
|
|
|
GeorgianaBS
Prefect/Participant al Concursului
Data inscrierii: 07/Iul/2008
|
"Si daca e adevarat..." de Mark Levy si continuarea ei, "Te voi revedea" de acelasi autor sunt...GENIALE!
|
08/07/2008 18:57 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Am auzit si eu de carte si de film dar nu le-am citit/vazut. Stiu doar ideea principala si mi se pare o adevarata prostie, un fapt prin care se incearca intoarcerea oamenilor de la crestinismul pe care il stim cu totii. Este inadmisibil.
|
09/07/2008 13:48 |
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Sa atingem si subiectul cartilor HP!
As avea o intrebare pentru voi:
Ce credeti ca s-ar fi intamplat DACA Harry ar fi ales sa moara cand s-a "intalnit" cu Dumbledore in King's Cross, in imaginatia sa? Credeti ca ar fi reusit restul sa-l doboare pe Cap-de-mort fara susținerea lui?
|
12/07/2008 19:30 |
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Nu cred ca ai inteles foarte bine ce doream cu intrebarea... Incearca sa transformi cartile in realitate si sa te gandesti: daca nu s-ar fi intors harry, ce s-ar fi intamplat? Parerea mea: se pare ca Neville oricum il omora pe Nagini, un semn foarte bun, de altfel. Parerea mea este ca Voldemort ar fi pierdut... Si daca ar fi sa aleg pe cineva care sa-l fi omorat, acea persoana ar fi Ginny . Ea ar fi cea mai potrivita...
Si Caesar, crezi ca daca J.K. ar fi vrut "sa-l omoare" pe Harry in acel moment, cartea nu ar fi avut...un soi de "Happy ending"? Vreau sa spun... DACA acest fapt s-ar fi intamplat, iti spun 100% ca dusmanii lui Voldemort ar fi invins, pentru ca, altfel, nu ar mai fi avut rost cartile . Adica...o fraza-rezumat a tuturor cartilor ar fi cam asa:"Lui Voldemort (nu mai explic cine era ) i-a rezistat un singur copil, care apoi a devenit celebru si l-a infruntat, insa a murit si lucrurile au ramas...cam la fel". 
|
16/07/2008 18:33 |
|
|
|
|
|
|
Marauder
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 21/Iul/2008
|
Vroaim sa zic si eu ceva referitor la 1984; am citit cartea acum doua veri si inca ma infior cand ma gandesc la unele torturi din acea carte. Ce mi se pare plăcut este ca aceasta carte a fost scrisa in 1948, ultimele doua cifre au fost inversate si a efect anul 1984; curios este faptul ca in 1984 chiar se intamplau toate acele orori; oamenii erau persecutati, si erau supravegheati the "Big Brother"; totul era supus sistemului si nu aveai nimic propriu; pana si sentimentul iubirii era subordonat cerintele vremii. 1984 este una din cartile mele preferate.
|
21/07/2008 11:22 |
|
|
Marauder
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 21/Iul/2008
|
S-a mai vorbit aici despre "Codul lui DaVinci" ce pot sa zic. Este o carte de fictiune si nimic mai mult, o carte care l-a imbogatit nu numai pe Dan Brown ci pe toti cei care au scris carti referitoare la Sfantul Gral, Giulgiu...si alte obiecte legate de Iisus.
|
21/07/2008 11:25 |
|
|
|
|