Pagina de start a forumului SN.MyForum.ro -> Inscrieri

Inscrieri

Autor    Thread Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Caesar
Administrator
Administrator
Caesar

Data inscrierii: 04/Iul/2008
Inscrieri

Aici vor fi postate inscrierile. NU uitati sa mentionati numele de user de pe Lumea lui Harry Potter*, varsta* si, daca doriti, motivul pentru care veti concura. ( Datele marcate cu * sunt obligatorii. Fara acestea, validarea inscrierilor nu va avea loc ). Pentru a va inscrie, dati REPLY

Mesaj 07/07/2008 16:33 
 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  Raspunde cu citat (quote)  
GeorgianaBS
Prefect/Participant al Concursului

Data inscrierii: 07/Iul/2008

Doresc sa ma inscriu la acest concurs pentru ocuparea postului de jurnalist la sectiunea "stiri, noutati" de pe www.educat.ro.

Nume de user pe www.educat.ro: GeorgianaBS
Varsta: 13 ani (peste 15 zile)
Motiv pentru participare: Doresc, am timp si vointa sa caut si sa postez cele mai interesante si mai noi stiri despre Harry Potter. Imi place sa scriu, am nenumarate premii la limba romana, in special cand e vorba de gramatica. De asemenea, ma pricep la traduceri, deoarece lucrez de 4 ani cu voluntari straini care vorbesc engleza, carora le trimit des e-mail-uri, mesaje etc. Engleza este una din materiile mele preferate. Am chiar si un premiu national de la Peace Corps. Sper sa castig acest concurs pentru a ajuta sectiunea "Stiri, noutati" sa devina mai populara si mai cautata decat acum, iar - cel mai important - userii sa fie la curent cu cele mai noi si interesante stiri din aceasta minunata lume, societatea lui Harry Potter.

Mesaj 07/07/2008 22:33 
pussykatdOll23
Prefect/Participant al Concursului

Data inscrierii: 08/Iul/2008

Nume user: PussykatdOll23;
Varsta: 15 ani;
Motiv: Am mai fost redactor timp de un an si mi-a placut munca la redactie. Imi place sa traduc si, fiindu-mi dor de aceasta functie, am hotarat sa incerc din nou.

Mesaj 08/07/2008 17:13 
BERNARD
Participant al Concursului/Membru Staff

Nume user: BERNARD
Varsta: 19 ani;
Motiv: Imi place sa aduc stiri foarte noi. De asmenea este o placere pentru mine sa pun in tema userii cu noutati de întâia mana. Experienta in traducere am destula [interviuri si niste articole traduse pentru site-ul educat]. Sper ca voi reusi sa fac parte din redactie.

Mesaj 08/07/2008 23:27 
hp_king
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 09/Iul/2008
vreau sa ma inscriu

nume user: hp_king
varstra:13
motiv pentru participare: ma inscriu pentru ca imi place sa aduc stiri din lumea lui harrypotter si despre actorii din harry potter

Mesaj 09/07/2008 16:44 
hermian
Participant al Concursului

Nume user: hermian
Varsta: 15 ani ( vineri :-D )
Motiv: Imi place sa caut stiri despre tot ce are legatura cu Harry Potter si sa le impartasesc cu restul fanilor. Imi place si sa fac numeroase traduceri mai ales din franceza, engleza si italiana si sa scriu articole.

Mesaj 09/07/2008 18:38 
pitiku08
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 09/Iul/2008

User: Pitiku08
Varsta: 13
Motiv: Imi place sa aduc stiri pentru site, vor acest post mai mult ca orice, si... bafta tuturor.

Mesaj 09/07/2008 23:26 
the plaYer
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 11/Iul/2008

Numele de pe site-ul www.educat.ro:the player
Varsta:13 ani
M-am inscris pentru a candida la functia de redactor de stiri fiindcă imi place extrem de mult sa aflu lucruri noi despre Harry Potter si sa le impartasesc si celorlalti useri.

Mesaj 11/07/2008 18:53 
Dima®
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 12/Iul/2008

Numele de pe http://educat.ro : Dima®
Varsta: Aproape 13
Doresc sa concurez pentru ca imi place sa aduc stiri noi, stiu bine engleza, russ, romana. Am numeroase surse de informatii :-) [/i]

Mesaj 12/07/2008 13:26 
Steford
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 13/Iul/2008

Nume user: Steford
Varsta: 13 ani
Motiv: Mi se pare ca functia de redactor ma va avantaja pe mine si pe ceilalti useri fiindcă voi putea asigură stiri pe site, ajutand userii sa afle lucruri noi; si voi face totul pentru a aduce stiri interesante

Mesaj 13/07/2008 15:41 
Andre_wizard

Data inscrierii: 13/Iul/2008

Numele de pe site-ul www.educat.ro: Andre_wizard
Varsta:14 ani
Particip la acest concurs pentru că imi plAce teribil de mult postul de redactor de stiri

Mesaj 13/07/2008 18:30 
death eater

Data inscrierii: 14/Iul/2008

eu sunt death eater, viperini, 14 ani.
as vrea si io sa particip la concurs si mi-ar placea sa fac parte din echipa stirilor pentru ca este ceva important, trebuie sa informam userii siteului cu privire la tot ce e nou in si despre lumea lui harry potter.
ma atrage si simplu pentru porțiunea de jurnalistica, cautare a stirilor hp, pe care multi dintre noi o fac fara sa fie redactori.
sunt la colegiu bilingv engleza si vreau sa imi si exersez engleza.

Mesaj 14/07/2008 12:11 
jane_draco
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 14/Iul/2008
Re: Inscrieri

[quote="Caesar"][color=green]Aici vor fi postate inscrierile. NU uitati sa mentionati numele de user de pe Lumea lui Harry Potter*, varsta* si, daca doriti, motivul pentru care veti concura. ( Datele marcate cu * sunt obligatorii. Fara acestea, validarea inscrierilor nu va avea loc ). Pentru a va inscrie, dati REPLY [/color][/quote]

Nume: jane_draco
Varsta: aproape 12 ani
Motiv pentru care particip: Imi place munca de redactor. Vreau sa informez membrii site-ului despre tot ce e nou in legatura cu fenomenul Harry Potter.

Mesaj 14/07/2008 15:44 
Anndreea

Data inscrierii: 15/Iul/2008

Nume pe site`ul www.educat.ro:Anndreea
Ani:13(fara 1 luna)
Motivul pentru care ma inscriu la acest concurs:Mi`ar placea foarte mult sa traduc si postez stiri despre actorii, cartile si filmele Harry Potter pentru a afla si ceilalti useri.

Mesaj 15/07/2008 16:00 
Oana_Hermi

Data inscrierii: 16/Iul/2008

Nume: oana_hermi,(Cercetasi)
Varsta: 12 ani jumatate.(exact)
Motiv pentru care particip: Imi place sa impartasesc stiri,mai ales despre cartile si filmele Harry Potter.Ma pricep la limbi straine,mai ales la engleza,dar nu as putea sa zic ca imi place asa de mult.Sa nu intram in amanunte,as vrea sa particip la acest concurs fiindca vreau sa fac pagina "Stiri,Nautati" mai accesata.

Mesaj 16/07/2008 11:12 
 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj  Raspunde cu citat (quote)  
harry potter25

Data inscrierii: 16/Iul/2008

As vrea sa ma inscriu si eu.Harry potter25 este numele meu de user, am 15 ani.[color=red][/color][b][/b]

Mesaj 16/07/2008 18:18 
Lonely
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 17/Iul/2008
Inscreiere

Varsta:15 ani

Nume cont:Lonely

Motiv:pai,vreau sa fiu cineva important,

Motto:Be SOMEone not ANYone

Mesaj 17/07/2008 17:38 
gerasaslan

Data inscrierii: 19/Iul/2008
Stiri,noutati

Doresc sa ma inscriu la acest concurs pentru ocuparea postului de jurnalist la sectiunea "stiri, noutati" de pe www.educat.ro.

Nume de user pe www.educat.ro: gerasaslan
Varsta: 13 ani (si 4 luni)
Motiv pentru participare: Doresc sa particip la acest concurs, pentru a infrumuseta site-ul cu cele mai noi si mai interesante stiri.Despre site, sau despre Harry potter, stirile vor fi de ultima ora, si cu caracter important, nu absolut orice fapt marunt.De asemenea, vor aprea si zilele de nastere, la stiri si o stire despre ziua sarbatoritului.De aceea doresc sa particip.

Mesaj 19/07/2008 13:32 
 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj  Raspunde cu citat (quote)  
cool_bogdan
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 19/Iul/2008
Inscriere

NUme de pe educat: cool_bogdan
Varsta:17 ani
Motiv: Ar fi mai numeroase motive: 1. Ca sa am ce face pe acasa!!!!
2. Ma pricep la traduceri din engleza , franceza si germana ( cat de cat)
3.As vrea sa ajut sectiunea de Stiri si Noutati
4.Ma tin de cuvant tot timpul!

Mesaj 19/07/2008 20:05 
legolas_elful
Utilizator al Forumului

Data inscrierii: 07/Iul/2008

Numele meu pe forumul www.educat.ro e legolas_elful. Am 16 şi sunt din vestul ţării. Vor să particip la acest concurs de redactor căci întotdeauna am avut o chemare spre acest post. Încă de mică îmiplăcea să "investez" reportaze, iar apoi "să le dau viaţă" în faţa oglinzii, micul meu public. Apoi, în timpul şcolii, şi acum, la liceu, am participat la toate activităţile ce au presupus prezentări în faţa publicului sau descrierea în scris a diferitelor activităţi. Acesta este atu-ul meu faţă de ceilalţi concureţi. Am încrederea că juriul va face alegerea corectă.

Mesaj 20/07/2008 22:32 
  Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:      
Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje

Mergi direct la:  

<  Last Thread | Next Thread  >

Forum Rules:
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum