Caesar
Administrator

Data inscrierii: 04/Iul/2008
|
Finala
A sosit si Marea Finala a Concursului pentru desemnarea unor 2 noi redactori de stiri !!! Pentru cele 2 posturi vacante se lupta: Bernard ( Astropufi), Death Eater ( Viperini ), Hermian ( Cercetasi ) si Pussykatdoll23 ( Viperini). Mult succes ! Iata si cerinta probei:
A treia etapa
IV… “Interviu cu o Vedeta“
Te intalnesti fara sa vrei cu o vedeta autohtona si nu vrei sa irosesti timpul asa ca te decizi sa-i adresezi rapid cateva intrebari. Gandeste ca ai la dispozitie foarte putin timp si ca trebuie sa formulezi intrebarile potrivite. Care ar fi acelea? Concurentii isi vor alege fiecare cate o personalitate iar astea nu au voie sa coincida.
Aici ai cateva exemple :
-Madonna -Julia Roberts
-Nightwish - Brad Pitt
-Mariah Carey -Keira Knightley
-Shakira -Morgan Freeman
-Within Temptation -Dustin Hofman
-Evanescence -Angelina Jolie
-Dima Bilan etc etc
-Dido
etc. etc.
V… Continua ideea textului literar intr-o maniera cat mai apropiata de cea in care este scrisa.
“M-am trezit intr-o dimineata foarte hotarata cu gandul de a scrie literatura. Binenteles ca, imi spuneam, ar fi ceva de natura fantastica. Nu i-am inteles niciodata pe cei care-si scriu propriile biografii. Nu e mandrie sa pleci de la premiza ca mulțimea e nerabdatoare sa-ti citeasca viata ta decat sa si-o traiasca pe-a lor? Acel ego maret sub semnul unei aparente modestii care nu mai incape intre patru pereti si se transfigureaza in pagini menite sa placa auzului? Nu si eu. Eu voi scrie o carte fantastica. Totul incepe de la un personaj pe care il voi numi…
Raspunsurile se trimit, ca de obicei, prin buha catre INGERasultau7 sau Caesar, sau prim mail la diana_borcea7@yahoo.com sau mihneagaman@yahoo.com, pana pe data de 23 August 2008.
[/i]
|