| Autor
|
Thread |
|
|
|
|
GeorgianaBS
Prefect/Participant al Concursului
Data inscrierii: 07/Iul/2008
|
Fie si daca numai traducem afirmatia (Internetul poate construi deopotriva ziduri si poduri.) realizam ca ea se refera la faptul ca internetul ne poate ajuta - creandu-ne "poduri" catre mai numeroase cunostinte - dar si dauna - punand "ziduri" in calea noastra. Prin "ziduri" eu personal inteleg piedici puse noua, celor care folosim internetul. Mai exact, putem deveni dependenti de internet, ceea ce ne-ar distrage de la acumularea cunostintelor si prin asta nu ma refer numai la cele adunate de pe internet, ci si cele din carti sau din viata de zi cu zi. Prin urmare, este indicat sa folosim internetul pentru a ne crea "poduri" si sa incercam sa ocolim "zidurile" ce apar neincetat aici.
|
08/07/2008 14:02 |
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Si una, si alta. Din pacate sunt momente in care calculatorul imi "fura" mintea de la alte lucruri mai importante, insa nu mereu. Inclin totusi si catre "bridges", asta mai ales in timpul scolii, atunci cand mi se dau anumite teme de cautare. Se poate spune ca acest post - de jurnalist - imi va da "punti" catre informatii despre Harry Potter.
|
08/07/2008 18:34 |
|
|
|
|
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Da...ai dreptate...din pacate. Stiu un baiat care e acum intr-a 10-a si a avut aceeasi profesoara de geografie ca si mine. A hotarat sa dea la capacitate la geografie ca e mai simplu. Mi-a spus exact asa:"Am invatat solitar toata materia pentru capacitate."
|
08/07/2008 22:34 |
|
|
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Depinde, Diana. Uneori ma ajuta peste 50%, mai ales in proiecte de la scoala, simpozioanelor etc., insa alteori mai putin. Totusi, internetul ma ajuta in aproximativ toate situatiile , mai ales cand e vorba de fapt pentru scoala.
|
09/07/2008 13:51 |
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Si eu intru des pe wiki si am aflat o gramada de chestii interesante.
|
10/07/2008 10:59 |
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
Eu nu pot sa zic ca sunt chiar dependenta. Adica...pot sta fara net 
|
12/07/2008 11:32 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GeorgianaBS
|
altele despre internet....
este, dupa parerea mea, cea mai buna sursa de informare. si cred ca si prezenta in biblioteci a scazut de cand internetul e atat de popular
|
10/08/2008 19:52 |
|
|